Vind medewekers met een duidelijke vacature-pagina op je website

Het gaat goed met de arbeidsmarkt in Nederland. Dat betekent dat veel bedrijven op zoek zijn naar medewerkers. Grote bedrijven kiezen zelfs voor een speciale 'Werken bij'-website, waarop al hun vacatures staan. Maar ook jij kunt jouw website ook uitstekend inzetten om nieuwe medewerkers te vinden. Daarbij helpt het als je vacatures netjes weet vorm te geven.

Op deze pagina laten we je zien hoe je vacatures kunt publiceren op je website. Een paar simpele tips om netjes de juiste informatie te presenteren, binnen de standaardmogelijkheden van Wordpress.

Vacatures op je website plaatsen

Werf nieuwe medewerkers met een duidelijke vacaturepagina

Heb je heel veel vacatures?

Als je heel veel vacatures hebt, dan kun je overwegen een speciale plugin voor publicatie van je vacatures te gebruiken. Eén van de gratis mogelijkheden hiervoor is gemaakt door de makers van Wordpress zelf. Deze plugin heet WP Job Manager en biedt een eenvoudige mogelijkheid om veel vacatures te publiceren op je website.

Lees meer over WP Job Manager

Vacatures publiceren op je website

Je kunt je website uitstekend inzetten voor werving van nieuwe medewerkers. Het helpt daarbij als je een vacature overzichtelijk publiceert. Een paar tips die je kunnen helpen om dit netjes te structureren lees je hieronder.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.

Doe het zelf met deze stappen

Maak een pagina per vacature
Heb je meerdere vacatures? Maak dan meerdere pagina's. Dat maakt elke individuele pagina overzichtelijker, en zorgt er ook voor dat je directe links naar vacatures kunt delen (en mensen die ook onderling met elkaar kunnen delen).

Maak gebruik van tabellen
Een vacature bevat vaak veel tekst. Daarom is het aan te raden de 'kerngegevens' van de vacature ook te tonen in een overzichtelijke tabel. Denk bijvoorbeeld aan een tabel met twee kolommen, waarbij je in de ene kolom de labels zet (Salaris, Uren per week, Type contract etc.) en in de rechterkolom de bijbehorende waarde.

Gebruik knoppen
In Wordpress kun je eenvoudig knoppen op een pagina toevoegen. Voorzie je vacature van duidelijke knoppen om contact op te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een knop 'Solliciteer nu', die verwijst naar een pagina met een sollicitatieformulier of die verwijst naar je contact-pagina (ervan uitgaande dat daar een e-mailadres of contactformulier te vinden is).