Veel-gestelde-vragen pagina toevoegen op je website

Het is voor de bezoekers van je website prettig als ze relevante informatie kunnen vinden. Eén van de vormen waarin je informatie over je product of bedrijf kunt overbrengen is via een 'Veel gestelde vragen'-sectie. Een deel van je website waar je een lijst met vragen toont, en als je klikt op één van de vragen dan komt het antwoord tevoorschijn.

Niet alleen een zinvolle toevoeging om je bezoekers van informatie te voorzien. Maar het is ook heel goed voor Google: want als mensen een zoekopdracht in Google intypen, dan typen ze vaak ook een vraag. En jouw vragen kunnen daarbij naar boven komen. Dubbele winst dus!

Veel gestelde vragen'-sectie op je site

Beantwoord de vragen je bezoekers, voordat ze worden gesteld.

Veel gestelde vragen met een Accordion-plugin

De Accordions-plugin is een gratis Wordpress-plugin. Hiermee maak je eenvoudig een accordeon met je veel gestelde vragen. Vervolgens kun je de accordeon invoegen via een shortcode-blok.

Naar de accordion-plugin

Een 'veel gestelde vragen'-sectie aan je Wordpress-site toevoegen

Je kunt een Veel gestelde vragen-pagina toevoegen door gewoon zelf een pagina te maken, en hier dikgedrukt vragen in te vullen en daaronder de antwoorden te schrijven. Maar het is veel mooier als je de vragen ziet, en de antwoorden eronder worden getoond wanneer de gebruiker op de vraag klikt. Dit kun je doen met een zogenaamde Accordeon. Een accordeon is geen standaard Wordpress-element, maar met een plugin kun je dit wel makkelijk toevoegen.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.