Toon recente nieuwsberichten op een pagina in Wordpress

Een actuele website is niet alleen belangrijk voor zoekmachines, maar het laat ook aan je potentiële klanten zien dat je bedrijf actief is en dat er dingen gebeuren. Het is daarom aan te raden altijd een nieuws-pagina op je website toe te voegen, en regelmatig (tenminste één keer per maand) een nieuwsbericht te plaatsen. Al is het maar een kort bericht: het laat zien dat je website actueel is, en geeft bezoekers het gevoel dat ze niet kijken naar gedateerde informatie.

Wordpress is ooit ontstaan als een weblogsysteem: eigenlijk een systeem ingericht op het makkelijk plaatsen van nieuwsberichtjes. Op deze pagina leggen we je uit hoe je een speciale nieuws-pagina kunt toevoegen aan je website. Een pagina die automatisch bijwerkt wanneer je een nieuwsbericht toevoegt. Zo zorg je voor een actuele uitstraling van je website.

Recente nieuwsberichten op een pagina weergeven

Een pagina maken die de meest recente nieuwsberichten onder elkaar toont. Automatisch bijgewerkt zodra je een nieuw bericht plaatst.

Nieuwsberichten tonen op een pagina

Toon een lijst van recente posts (nieuwsberichten) op een pagina om je websit een actuele uitstraling te geven. Volg de link hieronder en lees hoe.

Lees hoe je de meest recente posts toont

Een actuele website door regelmatig een nieuwsbericht te plaatsen

Nieuwsberichten zijn de makkelijkste manier om je website een actuele uitstraling te geven. Immers: met Wordpress is het publiceren van nieuwsberichten heel eenvoudig. Hieronder zie je hoe je een 'nieuws'-pagina kunt maken. Een pagina die de meest recente nieuwsberichten laat zien, en die automatisch wordt bijgewerkt zodra je een nieuwsbericht aan je website toevoegt. Tip: je kunt ook de Wordpress-app op je telefoon installeren, om vanaf je telefoon snel nieuwsberichten toe te voegen. En in andere tips op onze site lees je hoe je vervolgens de nieuwsberichten automatisch kunt laten doorplaatsen naar je social media-accounts, zoals Facebook en LinkedIn.

Eigenlijk is het publiceren van een nieuwsbericht de start van een hele online workflow. Niet alleen houdt het je website actueel, als je het eenmaal instelt houdt het ook al je social media-kanalen actueel. Met slechts één handeling de hele online representatie van je bedrijf weer actueel. Goed om dus even aandacht aan te besteden!

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.