Een tiktok-filmpje in je site invoegen en hergebruik je content

TikTok is het opkomende medium voor filmpjes. Ook steeds meer bedrijven gaan het gebruiken. Wist je dat je TikTok-filmpjes ook eenvoudig kunt invoegen binnen je Wordpress-website? Op die manier kun je content eenvoudig hergebruiken: plaats je iets op TikTok, dan kun je datzelfde filmpje ook beschikbaar maken voor de bezoekers van je website.

Een TikTok-filmpje in je website invoegen

Hergebruik je content: plaats filmpjes die op TikTok publiceert ook op je website

Wordpress kent veel social media-formaten

Wordpress kan automatisch insluitcodes genereren voor heel veel sociale media-kanalen, zoals Youtube, Instagram en TikTok. Via de link hieronder zie je een overzicht van alle kanalen waarvan je makkelijk inhoud binnen je website kunt insluiten.

Lees meer over embeds

Een TikTok-filmpje invoegen (embedden) in een pagina op je site

Wordpress heeft in de blok-editor een 'embed'-blok. Wanneer je een pagina of post aan het maken bent, klik je op het plusje om een blok toe te voegen, en kies je voor dit embed blok. Daarin plak je de link naar de TikTok-video. Wordpress herkent dat dit een TikTok-video is, en zal automatisch het relevante deel voor je insluiten in de pagina.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.