Een speciale campagne- of actiepagina maken in Wordpress

Aan de ene kant heb je een website gemaakt die basis-informatie over je bedrijf geeft. Maar soms heb je acties. Bijvoorbeeld in het kader van een bepaalde feestdag. Dan wil je een speciale actiepagina kunnen maken, die bereikbaar is via een speciale link. Zodat je de link naar die pagina bijvoorbeeld op posters kunt afdrukken. Of via een QR-code toegankelijk kunt maken.

Hoe je zo'n speciale actiepagina maakt, zonder dat je de rest van je website 'in de war' gooit: dat leggen we op deze pagina uit. Want met Wordpress is dat heel makkelijk te doen.

Maak een speciale actiepagina

Een actiepagina inrichten zonder de rest van je website overhoop te gooien

Een landingpagina maken in Wordpress

Op Wordpress.com is een handig stappenplan gepubliceerd hoe je een landingspagina kunt maken. Die legt helder uit hoe je een speciale, op conversie gerichte, pagina kunt maken. De gids eindigt met uitleg hoe je het als homepagina kunt instellen, maar dat is in het geval van een actiepagina uiteraard niet nodig.

Lees de gids op Wordpress.com

Maak een speciale actiepagina via z'n eigen link toegankelijk

Een actiepagina voor een speciale campagne of reclame kun je heel makkelijk toevoegen in Wordpress. Er zijn slechts een aantal aandachtspunten. Zo wil je dat deze via een makkelijke link toegankelijk is, en misschien wil je niet dat deze in het hoofdmenu van je website opduikt nadat je 'm hebt aangemaakt. Daarnaast heeft zo'n pagina vaak een duidelijke 'Call to action'. Wordpress maakt het makkelijk om een nette actiepagina te maken, zonder dat je speciale thema's of plugins hoeft te installeren.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.