Snel een pagina vormgeven dankzij Patronen in Wordpress

Je wilt niet dat elke pagina op je website er hetzelfde uitziet. Wordpress biedt een hulpmiddel, dat een beetje verstopt is, waarmee je heel makkelijk een mooie vormgeving van een pagina kunt maken. Dat heet Patronen, en hieronder leggen we uit hoe je patronen van Wordpress kunt inzetten om hele mooie visuele elementen aan je pagina's kunt toevoegen. Gewoon door een beetje te klikken, dus het is helemaal niet moeilijk om een mooie pagina te maken!

Pagina vormgeven met Wordpress-patronen

Heel makkelijk professionele elementen binnen je pagina toevoegen voor een wel heel strakke vormgeving!

Wordpress Patronen gebruiken voor een professionele opmaak van je pagina's

Als je een mooi opmaak-element wilt toevoegen aan je website, kun je gebruik maken van Patronen. Bij het bewerken van pagina's werk je met blokken, die je steeds toevoegt door op het plusje te klikken in het invoerveld van de pagina. Als je op het plusje klikt komt er een vierkant blok tevoorschijn, met een aantal opties. Onderin zit een zwarte balk met de tekst 'Alles bekijken'. Hier kun je op klikken.

Er komt dan een balk aan de linkerkant van de pagina. Als je daar op het kopje 'Patronen' klikt, dan kun je een heel aantal patronen bekijken die je eenvoudig in je pagina kunt voegen. Zo voeg je makkelijk een blok met een knop en een foto toe. Die kun je in de editor dan weer naar eigen wens aanpassen. Op deze manier kun je heel makkelijk mooi vormgegeven elementen aan je pagina toevoegen.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.