SEO-score van je website bekijken om je verbeterpunten te vinden

Als je website eenmaal staat, wil je die natuurlijk doorlopend blijven verbeteren. Met name om te zorgen dat je goed gaat scoren in Google. Daarom is het goed om te kijken hoe zoekmachines naar jouw website kijken. Er zijn heel wat diensten die een zogenaamde 'SEO score' van je website kunnen laten zien, en die je handvatten kunnen geven om je website te verbeteren om zo hoger te scoren in Google.

De SEO-score van je website bekijken

Krijg inzichten in hoe je website nog beter kan worden ingezet om hoger te scoren in Google.

Inzicht in je SEO-score

Er zijn veel tools die je laten zien wat je kunt verbeteren om beter te scoren in Google. UberSuggest, van Google-fenomeen Neil Patel is één van de bekendere. Het is een gratis tool, waar je het adres van je site intypt, en binnen enkele minuten krijg je de belangrijkste aandachtspunten ter verbetering van je zoekmachine-prestaties te zien.

UberSuggest gebruiken om je SEO-score te bekijken

Bekijk de SEO-score van je website om verbeterpunten te vinden

Je kunt met de tool UberSuggest (bereikbaar via de link in het rode kader hierboven) makkelijk een inzicht krijgen in hoe goed je website scoort in zoekmachines. Je voert er de link naar je website in, en daarna duurt de analyse enkele minuten (soms wel tien minuten). Daarna krijg je een overzicht van de belangrijkste bevindingen.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.