RSS-feed inlezen om nieuws van een externe bron op je site te tonen

Eén heel eenvoudige manier om actualiteit met je website uit te stralen is om nieuwsberichten, of andere items, van een externe bron te tonen. Je zou hierbij kunnen denken aan de nieuwsfeed van je branche-organisatie, mochten zij berichten publiceren die je ook wilt delen met de bezoekers van jouw website. Er is een standaardmanier om nieuwsberichten van een andere (derde) website op te halen. Dat is RSS. Je kunt met een Wordpress-plugin eenvoudig een RSS-feed inlezen in je site, en de nieuwsberichten tonen. Zo kun je zelfs een actuele website hebben, zonder dat je 'm zelf hoeft bij te werken!

Een externe RSS-feed tonen op je site

Gegevens van een externe bron uitlezen via RSS en tonen op je pagina.

RSS-feeds inlezen en publiceren op je website

Door RSS-feeds van een externe bron automatisch uit te lezen, en te tonen op je website, kun je zonder teveel moeite zelf een actuele uitstraling geven aan je website. Met de gratis plugin WP RSS Aggregator kun je dit eenvoudig realiseren.

Meer informatie over de WP RSS Aggregator

RSS-feed van externe bron tonen binnen je Wordpress-website

Er zijn heel wat plugins op de 'Wordpress-markt' waarmee je een RSS-feed kunt opnemen in je website. Eén van de meestgebruikte is de WP RSS Aggregator. Volg de link hierboven voor meer informatie over deze Wordpress RSS-plugin.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.