Restaurant-tip: klanten laten reserveren voor diners via TheFork in je website

Als je een restaurant, of andere horeca-gelegenheid hebt, dan heeft je website een aantal doelen. De openingstijdens van je zaak vindbaar maken, je menu presenteren en waarschijnlijk ook: het maken van een reservering mogelijk maken. Er zijn een aantal diensten die je daarvoor kunt inzetten, waarbij TheFork misschien wel de bekendste is in Nederland. Als je klant bent bij TheFork kun je eenvoudig een reserverings-widget instellen in je website, zodat klanten direct vanuit je website een reservering voor een bezoek aan je zaak kunnen maken.

TheFork-module invoegen in Wordpress

Reserveringen met TheFork mogelijk maken direct vanuit je Wordpress-website

Een widget maken voor TheFork

Je kunt eenvoudig een widget voor je website laten genereren, daarvoor biedt TheFork een handig online hulpmiddel.

Maak een widget bij TheFork

Reserveringswidget van TheFork instellen op je Wordpress-website

Gasten snel en eenvoudig laten reserveren, dat is één van de belangrijkste functionaliteiten van een horeca-website. De reserveringsmodule van TheFork helpt daarbij. En goed nieuws: je kunt die module heel eenvoudig in je Wordpress-website inbouwen, op elke pagina die je maar wilt.

Volg de link hierboven naar de website van TheFork, waar je met je eigen unieke nummer een widget kunt samenstellen. Vervolgens krijg je de code, die je als HTML-blok in je Wordpress-pagina kunt invoegen.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.