Een QR-code die verwijst naar een specifieke pagina maken

De QR-code is doorgebroken bij het grote publiek tijdens de coronacrisis. Het feit dat iedereen er nu mee bekend is, en in staat is om zo'n code te scannen, betekent dat het iets is dat jij als ondernemer ook kunt gaan inzetten. Je kunt een QR-code maken die naar elke pagina van je website verwijst. Zo'n QR-code kun je vervolgens opnemen op posters of op flyers die je verspreid. Op deze pagina leggen we je stap-voor-stap uit hoe je zelf een QR-code kunt maken die verwijst naar een pagina op je website.

Een QR-code om te verwijzen naar pagina's

Maak een QR-code om te plaatsen op flyers en posters, naar een specifieke pagina binnen je website.

Online en QR-code maken

Met the-qrcode-generator.com kun je makkelijk een QR-code laten maken van een link. Dat is binnen een minuut geregeld.

Ga naar de website

Een QR-code die verwijst naar een specifieke pagina maken

Een QR-code is handig in de 'offline'-wereld. Voor gebruik op posters, op menu-kaarten en op stickers. Om maar wat te noemen. Je kunt zelf eenvoudig een QR-code maken, die verwijst naar een pagina op jouw website.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.

Doe het zelf met deze stappen

Kopieer de link
Begin door de pagina waarnaar je de QR-code wilt maken te openen in je browser. Kopieer vervolgs de link naar deze pagina vanuit de adresbalk.

Ga naar de QR-generator
Klik vervolgens op deze link om naar www.the-qrcode-generator.com te gaan. Hier kun je eenvoudig zelf een QR-code genereren van een link

Plak de link op de site
Plak in het invoerveld nu de zojuist gekopieerde link. Aan de rechterkant van de pagina zie je nu een QR-code staan.

Download de QR-code
Klik op het download-icoontje boven de QR-code om deze te downloaden. Je wordt gevraagd nog een bestandsnaam in te vullen. Het bestandsformaat kun je gewoon op .png laten staan. Je kunt de QR-code nu downloaden, om deze ergens in je communicatie te gaan gebruiken!