Podcasts of audio invoegen op je Wordpress-website

Podcasts zijn de afgelopen jaren misschien wel het grootste opkomende fenomeen op het internet. Wat begon als een hobby van enkele enthousiastelingen heeft geresulteerd in een vorm die ook vaak door bedrijven wordt ingezet. En als je podcasts ergens publiceert, op een podcast-platform, dan wil je ze misschien ook wel op je website invoegen. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je podcasts kunt invoegen (embedden) in een Wordpress-website.

Podcast invoegen op een pagina

Een podcast vanaf een podcast-platform invoegen op je website

Podcast vanaf Soundcloud embedden

Als je soundcloud gebruikt voor het publiceren van een podcast, dan kun je eenvoudig het geluid ook publiceren op je website. Volg de link en lees hoe je aan code komt, die je als HTML-blok in je pagina kunt voegen.

Lees hoe Soundcloud-embed code te verkrijgen

Podcasts tonen op je website

Uiteraard hangt het af van de dienst die je gebruikt om je podcatst op te publiceren hoe je dit precies doet. Voor niet al te bekende podcasts wordt vaak Soundcloud gebruikt om de podcast op te hosten.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.