Offerte opvragen voor het maken van een website

In je zoektocht naar een websitebouwer, zul je zien dat veel bedrijven op hun website beschrijven dat zij heel goedkoop zijn, werken met “vanaf”-prijzen en dat je voor een echte prijs… een offerte moet opvragen. Bij Mixel werken we anders. Bij ons heb je geen offerte nodig om de prijs van je website te bepalen: wij werken met één vaste prijs voor het maken van je website.

Hoe komt de prijs tot stand?

Grofweg bestaan de kosten voor je website uit twee delen. Je hebt allereerst de kosten om je website te laten maken. En daarnaast betaal je een bedrag voor het online laten draaien van je website, en het onderhoud daaraan. In ons artikel over de kosten en prijzen van het laten maken van een website lees je daar meer over.

Waarom zou een offerte nodig zijn

In veel gevallen is een offerte echt nodig. Als je niet op zoek bent naar een goede, professionele website, die volstaat voor de meeste bedrijven, maar zoekt naar een uitgebreide online strategie (waar je website dan onderdeel van is) dan kom je vaak uit bij bedrijven die maatwerk leveren. Denk hierbij aan een reclamebureau of een digital agency. Omdat zij per bedrijf een maatwerk-aanpak hanteren, is het logisch dat er eerst een offerte moet worden gemaakt.

Echter, wanneer je een simpele, maar gewoon goede professionele, website wilt laten maken, dan kan de prijs echt wel worden vermeld op de website van de aanbieder. Vaak is dat niet het geval. Bij Mixel is dat niet zo. Wij werken met één pakket en één vaste prijs. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Bij ons geldt: geen offerte nodig voor het maken van een website.

Waarom geen offerte nodig bij het maken van een website?

Onze kosten zijn heel voorspelbaar. Wij maken op basis van een standaard de website voor jou. Dat betekent niet dat je geen unieke website krijgt. Verre van zelfs. Je leest er veel meer over in onze artikelen over het maken van een Wordpress-website en het maken van een goedkope website.

We hebben bij Mixel een unieke aanpak waardoor we tegen lage kosten een professionele website kunnen maken voor jouw bedrijf. En doordat we het zo voorspelbaar kunnen doen, hoeven we niet vooraf na te denken over de prijzen voor het maken van een website. We hoeven geen offerte te maken. We vertellen je gewoon nu direct wat het kost om een website te maken: je leest het allemaal op de voorpagina. Daar leggen we ook uit wat je allemaal krijgt voor dat bedrag.

Ben je er klaar voor?

Hebben we je overtuigd dat we je niet eerst een offerte hoeven op te sturen? We gaan graag voor je aan de slag om een hele mooie website te maken voor een vaste lage prijs. Voordelig, maar mét een professionele website als resultaat. Dat is Mixel.