Notificaties sturen naar je bezoekers vanuit Wordpress

Dankzij smartphones is iedereen bekend geraakt met het concept notificaties. Wist je dat je ook notificaties kunt sturen naar de internetbrowser van een normale computer? En natuurlijk ook naar de browser op een smartphone van je bezoeker? Het is een middel dat we je aanraden om wel 'met mate' te gebruiken, omdat je natuurlijk je (potentiële) klanten niet wilt irritereren door teveel notificaties op hen af te sturen.

Als je de OneSignal plugin installeert binnen Wordpress, kun je vanaf dan bezoekers vragen of je hen notificaties mag sturen. En vanuit je OneSignal stuur je daarna eenvoudig berichtjes naar iedereen die heeft aangegeven dat ze wel notificaties willen ontvangen.

Notificaties sturen naar website-bezoekers

Kom in contact met bezoekers, ook als ze niet meer op je website zijn.

Notificaties versturen met OneSignal

Met OneSignal en de speciale plugin voor Wordpress kun je eenvoudig notificaties versturen naar bezoekers van je website. Volg de link hieronder om de plugin te installeren, en volg na de installatie de stappen om het in te richten.

Ga naar de OneSignal plugin voor Wordpress

Notificaties versturen naar de bezoekers van je website via Wordpress

Het versturen van notificaties kun je niet doen zonder een plugin. Omdat het een wat ingewikkelder concept is, is het handig gebruik te maken van de plugin van OneSignal. Dit is een grote speler in de wereld van de online notificaties. En het mooie is: het basispakket is gratis, en volstaat voor de meeste websites.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.