Niet-werkende links op je site vinden zodat je beter gaat scoren in zoekmachines

Een goede positie in zoekmachines is belangrijk om goed gevonden te worden. Daarom is het goed om je website in 'topconditie' te houden. Eén van de meest simpele stappen die je kunt zetten om te zorgen dat zoekmachines niet afknappen op je website, is te zorgen dat alle links die op je website staan werken. Werkt een link niet, dan wordt dat een dode link genoemd.

Er zijn diverse tools waarmee je eenvoudig dode links op je website kunt opsporen. En als je ze gevonden hebt, kun je of de links weer werkend maken of de links verwijderen. Op deze manier zorg je dat zoekmachines geen minpunten aan je website kunnen toekennen omdat sommige links niet werken. En het is ook voor je bezoekers heel prettig, als ze weten dat elke link waarop ze klikken ze ook daadwerkelijk bij een nieuwe pagina brengt.

Vind niet-werkende links en verbeter je SEO

Scoor hoger in Google door je website in topvorm te brengen

Eenvoudig niet-werkende links vinden

De website deadlinkchecker.com is een gratis tool die je een lijst van niet-werkende links op je website kan geven. Heel handig om af en to even te gebruiken om de kwaliteit van alle links op je pagina's te controleren., en eventueel niet-werkende links weer werkend te maken.

Naar de gebroken-link-checker

Dode links in kaart brengen

Als je inzicht hebt in niet-werkende links op je website, kun je deze verhelpen. Dat zorgt ervoor dat zoekmachines de kwaliteitsscore van je website verhogen, waardoor je hopelijk hoger in de zoekresultaten terecht zult komen. Er zijn heel wat websites die automatisch kunnen checken op niet-werkende links. Via de link hierboven kom je bij zo'n tool uit, die kosteloos en snel de niet-werkende links op jouw website kan opsporen.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.