Krijg meer inzicht in je website met Google Search Console

Google Search Console is een heel handige toolkit van Google om allerlei inzichten in je website, en de positie van je website in Google, te krijgen. Met een handige plugin voor Wordpress krijg je de inzichten direct in Wordpress, en kun je je website optimaliseren om zo nog beter via SEO (zoekmachine-optimalisatie) te scoren in Google.

Google Search Console: meer inzicht

Stel de Google Search Console en in krijg inzichten om te zorgen dat je website nog hoger in Google gaat scoren.

Google Search Console instellen

Google maakt het je heel makkelijk om de Google Search Console in te stellen. Volg de link hieronder en begin direct.

Naar de Google Search Console

Google Search Tools instellen voor je Wordpress-website

De Google Search Console helpt je om te zien welke pagina's van je website veel worden gevonden in Google. Maar het helpt je ook inzicht te krijgen in welke pagina's (of links) niet meer goed werken. Met die inzichten kun je je website verbeteren, en zorgen dat je beter gaat scoren in Google. Het is slechts een kleine moeite om de Google Search Console eenmalig in te stellen. In het stappenplan hieronder lees je hoe je dat doet. Met de tips van de Google Search Console maak je je website beter vindbaar in Google, waardoor meer potentiële klanten de website van je bedrijf kunnen vinden. Zeker de moeite waar om int e stellen dus.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.