Meekijken met wat je bezoekers doen met Hotjar om je website te verbeteren

Als je je website wilt verbeteren, om bezoekers bijvoorbeeld langer vast te houden, is het goed als je weet wat bezoekers precies doen op je website. Er zijn tools die het mogelijk maken om mee te kijken met wat mensen op je site doen. Zo kun je allerlei sessies van bezoekers als een filmpje terugkijken. Daar kun je dan inzichten uit halen van hoe goed mensen hun weg op je site weten te vinden, en dat kan je gebruiken om te bedenken hoe je website verbeterd kan worden.

Eén van de tools waarmee dit kan is Hotjar. Met Hotjar neem je eenvoudig de sessies van gebruikers in je website op.

Hotjar instellen om bezoekgedrag te bekijken

Speel de sessies van je bezoekers opnieuw af, om hun gedrag in kaart te brengen.

Hotjar voor meer inzicht in je website

Kijk terug hoe mensen je website gebruiken. Waar scrollen ze heen, waar klikken ze? Dat maakt Hotjar heel mooi inzichtelijk. Met de gratis versie kun je al een goed inzicht krijgen in hoe mensen je website gebruiken.

Ga naar de Hotjar-website

Hotjar koppelen aan Wordpress voor nieuwe inzichten

Met Hotjar kun je gratis tot honderd opnames maken van websitesessies. Wil je daarna nog meer? Dan kun je kiezen voor een betaald abonnement, of eerder gemaakte opnames weggooien om ruimte te maken voor nieuwe.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.