Maak bezoekers blij met een dark mode in je Wordpress site

De dark modus is echt een trend van de laatste jaren. Als het donker is, je website ook een donker uiterlijk geven, zodat het rustiger is aan de ogen van je bezoekers. Met een dark mode plugin voor Wordpress kun je dit makkelijk instellen, en op deze manier wat meer comfort bieden aan de bezoekers van je website die dit wensen. We leggen hieronder uit hoe je dit kunt instellen.

Een dark mode op je website

Biedt meer comfort aan je bezoekers met een dark-modus.

De plugin WP Dark Mode

Als je de plugin WP Dark Mode installeert kun je eenvoudig een dark modus aanbieden aan je bezoekers. Deze plugin kun je gratis gebruiken, al kun je tegen betaling van meer functionaliteiten gebruik maken.

Naar de Wordpress-plugin: WP Dark Mode

Dark mode instellen in een Wordpress-website

De WP Dark Mode voegt eenvoudig een dark modus toe aan je website. Volg de link in het rode kader hierboven om meer te lezen over deze plugin, en je bezoekers meer comfort te bieden wanneer zij 's avonds je website bezoeken.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.