Een logo genereren voor je bedrijf zonder photoshop met een makkelijke tool

Als je een nieuwe onderneming begint, dan komt daar veel bijkijken. Je gaat onder meer aan de slag met de uitstraling van je bedrijf. Een logo en een huisstijl zijn daar onderdelen van. Je kunt natuurlijk een bedrijf inhuren, die dit allemaal voor jou gaat bedenken. Maar tegenwoordig zijn er ook heel veel online diensten waarmee je eenvoudig zelf een logo kunt laten maken. Eén van die diensten wordt, gratis, aangeboden door Adobe. We laten je graag zien hoe je hier zelf een professioneel logo voor je bedrijf mee kunt maken. Dat logo kun je daarna uiteraard gebruiken in je Wordpress-website.

Makkelijk zelf een logo voor je bedrijf maken

Via online tools zelf snel een professioneel logo voor je bedrijf ontwerpen.

Een eigen logo maken voor je bedrijf

Tegenwoordig zijn er diverse gratis diensten waarmee je zelf makkelijk een logo kunt genereren. Handig, als je geen budget hebt voor een logo gemaakt door een professionele ontwerpen. Of makkelijk, als je snel een logo wilt om snel aan de slag te kunnen. Adobe biedt onder andere zo'n dienst aan. Hiermee maak je binnen een paar minuten een professioneel logo voor je bedrijf.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.

Doe het zelf met deze stappen

Ga naar Adobe Express
Met Adobe Express kun je snel en gratis beginnen om een logo te maken. Open Adobe Express door hier te klikken. Vervolgens klik je op 'Create your website logo now' om de wizard te starten.

Vul de gevraagde gegevens in
Vervolgens vul je de gegevens in waar de tool om vraagt. Dit zijn onder meer je bedrijfsnaam en je industrie. Ook kies je een stijl, en geef je aan welk icoon in het logo verwerkt moet worden.

Bekijk de resultaten
Als je de gevraagde gegevens hebt ingevuld en de keuzes hebt gemaakt, krijg je een hele lijst met mogelijke logo's. Kies nu het logo dat je het meest passend vind.

Je logo finetunen
Je kunt nu het logo finetunen. Bijvoorbeeld door een andere kleur te kiezen. Ben je tevreden met het resultaat? Je kunt dan het logo downloaden naar je computer. Vanaf daar kun je het weer gebruiken op bijvoorbeeld je website, wanneer je aan de slag gaat met het inrichten van het thema.