Een link naar je telefoonnummer opnemen, zodat klanten je makkelijk kunnen bellen

Bereikbaarheid is belangrijk. En als je een telefoonnummer hebt, wil je dat klanten je makkelijk kunnen bellen. Op deze pagina geven je een makkelijke tip hoe je een telefoonnummer op je website kunt plaatsen, op zo'n manier dat je bezoekers je vanaf hun smartphone er direct mee kunnen bellen. Zo maak je het wel heel makkelijk om contact op te nemen met je organisatie!

Een link of knop om je snel te bellen

Laat bezoekers jou bellen met één druk op de knop.

Een link maken waarmee je snel gebeld kunt worden

Je wilt het zo makkelijk mogelijk maken voor bezoekers van je webiste om jou te kunnen bellen. Hieronder lees je hoe je eenvoudig een bel-link kunt maken.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.

Doe het zelf met deze stappen

Start met het bewerken van de pagina
Open de pagina waarop je je telefoonnummer aanklikbaar wilt maken. Typ dan als tekst het telefoonnummer.

Selecteer het nummer
Selecteer nu je telefoonnummer, en klik op het link-icoontje dat in de balk erboven zichtbaar wordt om er een link van te maken.

Typ je telefoonnummer in
In het adres-balkje typ je vervolgens tel: met daarachter jouw telefoonnummer. Let erop dat je geen spaties intypt.

Vergeet niet op te slaan
Dat was het. Belangrijk dus om tel: voor je telefoonnummer te typen in de link-balk. Meer is het niet, maar het biedt wel een gemak aan je website-bezoekers.