Laat de gezichten van je medewerkers zien op een 'over ons'-pagina

Je website is het visitekaartje van je bedrijf. De kennismaking van je potentiële klanten met je onderneming. Die kennismaking maakt de beste indruk als het een persoonlijke kennismaking is. Een veelgebruikte manier om je website wat 'persoonlijker' te maken, is het toevoegen van een 'Over ons'-pagina waarop jij en je medewerkers zichzelf laten zien.

Zonder plugins maak je in Wordpress heel makkelijk zo'n pagina, waarop je foto's van je personeel kunt tonen en eventueel de personen van een contactmogelijkheid kunt voorzien. Hoe je dat doet, dat lees je hieronder.

Een mooie 'Over ons'-pagina maken

Laat zien wie er bij jouw bedrijf werken met een nette 'over ons'-pagina

Een 'over ons'-pagina maken met profielfoto's van je medewerkers

Je kunt gebruikmaken van standaard functionaliteiten om een basis 'Over ons'-pagina te maken in Wordpress. Ga bijvoorbeeld uit van een pagina met drie kolommen, waarin je in elke kolom een foto van een medewerker, met naam en functie toont. Als je hierbij portretfoto's van je medewerkers plaatst, kun je met de foto-bewerkopties van Wordpress de foto zelfs als een cirkel tonen, waarbij het gezicht goed tot z'n recht komt.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.

Doe het zelf met deze stappen

Maak een nieuwe pagina
Begin door het maken van een nieuwe pagina. Binnen deze pagina klik je op een plusje om de eerste inhoud toe te voegen. Als je veel medewekers hebt kun je ervoor kiezen om drie mensen naast elkaar te tonen. Voeg daarom eerst een 'Kolommen' blok toe, bestaande uit drie kolommen van gelijke breedte.

Voeg een foto toe
In de eerste kolom voeg je een foto toe van de medewerker. Klik vervolgens op de foto. Aan de rechterkant van de editor kun je nu effecten toepassen. Zo kun je ervoor kiezen om de foto volledig rond te maken. Dat geeft een mooi effect, als het gezicht van de medewerker in het midden van de foto staat.

Voeg informatie toe onder de foto
Onder de foto kun je vervolgens informatie over de medewerker toevoegen. Denk aan de naam, eventuele contactgegevens en de functie.

Herhaal dit voor je overige medewerkers
Nu je een vorm hebt bedacht voor het tonen van de eerste medewerker, kun je dit herhalen voor je overige medewerkers. Op deze manier maak je makkelijk een 'Over ons'-pagina, met functionaliteiten die standaard in Wordpress zitten.