Klussenbedrijf of hovenier? Laat een goede website maken!

Geen enkele onderneming kan tegenwoordig meer zonder een goede website. Het helpt je vooral om goed gevonden te worden in zoekmachines. Wij bieden voordelig goede websites voor ZZP’ers die actief zijn als bijvoorbeeld stratenmaker, klussenbedrijf, hovenier of ondernemers met een bouwbedrijf. Wil jij een goede website laten maken? Lees dan meer in dit artikel, want we geven een aantal tips hoe jij dankzij Mixel de perfecte website kunt laten maken.

Je vakmanschap is de basis

Je bent een vakman, en dat wil je uitstralen. Je website kun je zien als jouw visitekaartje. Het visitekaartje dat bezoekers moet overtuigen dat ze jou moeten inhuren als hovenier, stratenmaker of vanuit je all-round klussenbedrijf. Bij Mixel maken we je nieuwe website zodat die op z’n best jouw vakmanschap laat zien.

Volop ruimte voor foto’s van je eerdere projecten. Een duidelijke beschrijving van de diensten die je aanbiedt. En natuurlijk een manier om snel met je in contact te komen, voor bijvoorbeeld het aanvragen van een offerte of meer informatie.

Scoren in Google: zo kom je aan klanten

Potentiële klanten weten je online maar op één manier te vinden: via Google. Goede teksten zijn dus van groot belang bij het ontwikkelen van een nieuwe website. Wij helpen je daarmee: jij laat weten wat je doet, en wij zorgen dat je website wordt ingericht met content die laat zien waar jouw klussenbedrijf of hoveniersbedrijf voor staat. En content die tegelijkertijd is geschreven om goed te scoren in Google: zoekmachine-optimalisatie (SEO) is een standaard-onderdeel van ons pakket.

Wij maken het niet moeilijk

We begrijpen dat je geen ingewikkelde website wilt. En dat je geen gedoe wilt met het beheer ervan. Bij Mixel kennen we maar één voordelig pakket, waarbij het onderhoud van je website is inbegrepen. Je kunt ons, zonder extra kosten, meerdere keren per maand je website laten bijwerken. Dus als je af en toe een foto mailt of appt van een project, zorgen wij dat deze op je site komt. Zo ontzorgen wij jou met een actuele website, zonder dat je er extra voor betaalt.

Even samengevat

Ben jij stratenmaker, heb je een bouwbedrijf, werk je als stukadoor, timmerman of hovenier en zoek je een gewoon goede website? Een website waar je geen verborgen kosten hebt, en die wij voor jou up-to-date houden als je dat wilt? Dan ben je bij Mixel aan het juiste adres. Wij zijn duidelijk en doen niet moeilijk. Dus: we helpen je graag! Mogen we jou als klant verwelkomen door een goede professionele website te maken?