Een kaart tonen op de contactpagina van je website

Een goede contactpagina legt aan je bezoekers uit hoe ze contact met je kunnen opnemen. Dat kan een digitaal contact zijn, via een contactformulier. Maar het kan ook een offline contact zijn. Daarvoor kun je natuurlijk het adres, of de adressen, van je vestiging(en) opnemen op de pagina. Maar mensen zijn visueel ingesteld: een kaartje maakt het snel duidelijk waar je gevestigd bent.

Je kunt via de link hierboven lezen hoe je makkelijk zo'n kaart kunt maken, zonder dat je er voor hoeft te betalen.

Een plattegrond op je contactpagina

Een duidelijke kaart toevoegen die laat zien waar je bedrijf is gevestigd, zodat bezoekers je makkelijk weten te vinden.

Kaart tonen op je contactpagina

Met Open Street Map maak je makkelijk een gratis kaart, die je kunt tonen op je contact-pagina.

Naar de Open Street Map plugin voor Wordpress

Je locatie aangeven met een mooie kaart

Google Maps is de populairste manier om locaties te vinden en om te navigeren. Iedereen kan er mee overweg. Het lastige is, je kunt er niet heel makkelijk een kaartje maken die je op je website kunt insluiten. Daarom is een alternatief aan te raden. Wist je dat je zo'n kaart heel makkelijk toevoegt aan je (Wordpress) website? Je kunt gebruik maken van Open Street Map, met de wordpress-plugin voor Open Street Map. Volg de link hierboven om deze te downloaden. Op die pagina vind je ook een filmpje met uitleg van hoe je de kaart kunt maken, na installatie van de plugin.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.