Introfilmpje maken voor je beginpagina en plaatsen via Wordpress

Bewegende beelden zijn een goed middel om de aandacht van website-bezoekers te trekken. Alleen: hoe maak je zo'n filmpje? Daar biedt Adobe een gratis tool voor, waar je eenvoudig een aantrekkelijk filmpje mee kunt maken. Zo biedt je een heel aantrekkelijke ingang van je website, waarmee je direct de aandacht van je bezoekers weet te trekken.

Maak een introfilmpje voor je voorpagina

Trek de aandacht van je bezoekers vanaf het eerste moment met bewegned beeld op je voorpagina

Online makkelijk een video maken

Met Creative Cloud Express maak je makkelijk een kort filmpje over je dienst of bedrijf, die je kunt tonen op de voorpagina van je site. Door dit te doen krijg je bewegend beeld op je website, en dat trekt meteen de aandacht van je bezoekers. Met deze tool van Adobe kun je heel eenvoudi een kort filmpje maken, ook als je alleen maar teksten en foto's tot je beschikking hebt.

Naar de video-editor van Creative Cloud Express

Bewegende beelden om je bezoekers echt je site 'in te zuigen'!

Adobe biedt de gratis online dienst Creative Cloud Express. Hiermee krijg je allerlei tools om in je browser digitale media te maken. Eén van de onderdelen is een video-editor, waarmee je heel makkelijk een kort introductiefilmpje kunt maken voor op je website. Het enige dat je hoef te doen is een stijl uit te kiezen. Vervolgens kun je met foto's, teksten en videobeelden heel makkelijk een filmpje in elkaar klikken. Dat filmpje kun je downloaden, en vervolgens uploaden naar bijvoorbeeld Youtube. Vanaf Youtube kun je het vervolgens weer in je website insluiten.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.