Interactieve slider instellen voor logo's & foto's op een pagina

Je kent het misschien wel: veel websites hebben op hun voorpagina een zogenaamde 'slider'. Een balkje met logo's van klanten, of foto's van projecten die van links naar rechts kan worden doorgeschoven. Zo'n slider kan een interactiever karakter aan je website geven. Met de juiste plugin heb je zo'n slider in een handomdraai aan je Wordpress-website toegevoegd, om je bezoekers zo te laten zien wie jouw klanten zijn, met wie je samenwerkt of welke recente projecten jij hebt uitgevoerd.

Interactive slider voor foto's toevoegen

Een klein beetje beweging op je site met een slider van logo's of foto's

Makkelijk een slider met Meta Slider

Meta Slider is een gratis Wordpress-plugin waarmee je een goede slider voor afbeeldingen kunt maken. Zo kun je dit gebruiken voor foto's van je recente projecten. Maar je kunt ook logo's van je klanten of leveranciers in zo'n slider stoppen, en die dan dan ergens op een pagina laten zien. Het is een interactive manier om te laten zien waaraan je werkt, of met wie je samenwerkt.

Naar de Meta-slider plugin voor Wordpress

Breng leven in je website met een interactieve slider

Een slider is een makkelijke optie om een beetje leven in je website te brengen. Eén van de makkelijkste manier is een plugin te gebruiken, zoals de gratis Meta Slider plugin. Hiermee maak je in een handomdraai een slider, met bijvoorbeeld logo's van je klanten of foto's van recente projecten. Volg de link hierboven om Meta Slider te downloaden.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.