Goedkope website laten maken

Een website laten maken is vandaag de dag niet heel ingewikkeld. Je kunt het zelf doen of het laten doen door een bedrijf dat is gespecialiseerd in webdesign en website-ontwikkeling. Dat laatste hoeft niet te betekenen dat je website ook meteen heel duur wordt.

Een goedkope website kan vanwege onze werkwijze

Mixel maakt voor jou een website op basis van een standaard-systeem (Wordpress) en op basis van een gangbare vormgeving. Dat betekent niet dat je geen unieke website zult krijgen. De combinatie van de kleuren van je bedrijf die in het ontwerp worden doorgevoerd, de teksten en foto’s maken dat we heel snel een unieke, moderne, website voor je kunnen maken.

Maar juist doordat we het op een standaard-manier doen, blijven de kosten laag. Zo kun je een goedkope website laten ontwikkelen. Deze aanpak zorgt dat we heel transparant zijn: je hoeft niet eens een offerte op te vragen. We leggen je op deze site heel transparant uit wat de kosten zijn om een professionele website te laten maken en wat je daar allemaal voor krijgt.

Het is all-inclusive!

Wij kennen maar één pakket: alles is inbegrepen. De webhosting (de ruimte op internet waar we je site publiceren), de domeinnaam én het opzetten en vullen van je website. Zelfs een paar keer maand je website onderhouden, met bijvoorbeeld een nieuwsbericht of nieuwe foto’s, is inbegrepen.

Duidelijke taal, daar gaan we voor. Door de jarenlange ervaring met het bouwen van websites hebben we een proces ontwikkeld waarmee we het snel kunnen doen. En dat voordeel laten we graag ten goede komen in de prijs.

Kwaliteit is belangrijk

Een goedkope website betekent zeker niet dat je kwaliteit inlevert. Juist niet: je zou zelfs kunnen zeggen dat, doordat er minder maatwerk is, de kans dat er iets fout gaat ook kleiner is. Je krijgt dus misschien wel een betere site, dan wanneer je voor veel geld iets op maat zou laten ontwikkelen.

Wij zorgen ervoor dat je ook een veilige website krijgt. Een website is altijd voorzien van een SSL-certificaat: hierdoor toont de internetbrowser een slotje, en weet je als gebruiker dat er niemand meekijkt met wat je doet. Een veilige website is ons standaard-aanbod.

Mobielvriendelijk (responsive website)

Wij vinden het belangrijk dat je internetsite het goed doet op mobiele telefoons. Daar houden we bij het ontwerp rekening mee, en maken je website responsive. Dat betekent dat de website altijd goed wordt getoond, ongeacht het schermformaat waarop de site wordt bekeken. Zo ziet je website er goed uit op een smartphone, iPhone, laptop, desktop en tablet!

Onze werkwijze

Als je een website koopt bij Mixel betaal je eerst de opzetkosten via iDeal. Na betaling ontvang je een intakeformulier. Daarin geef je aan wat je wensen zijn met je website. Na ontvangst van het ingevulde formulier gaan wij voor je aan de slag. We maken je site, en delen het resultaat binnen drie werkdagen. Je kunt dus heel snel online!

We vragen je vervolgens om feedback. Passen aan op basis van de feedback. En indien nodig herhalen we dat een paar keer. En als jij tevreden bent: dan lanceren we je website. Op dat moment vragen we je ook de hosting- en onderhoudskosten te betalen. Dat is de maandelijkse vergoeding. Je kunt zelf kiezen of je die per maand wilt betalen, of dat je in één keer voor het hele jaar betaalt.

Ben je er klaar voor?

Wij wel! We gaan graag voor je aan de slag om een hele mooie website te maken voor een lage prijs. Voordelig, maar toch de beste kwaliteit. Dat is Mixel.