Een goede website voor je winkel: van belang voor de detailhandel

Voordat mensen een fysieke winkel bezoeken wordt er vaak online onderzoek gedaan. Dus als jij een winkel hebt, of het nu een bakkerij, groentezaak, bloemist of boekhandel is, is een online aanwezigheid ook een vereiste. Dat betekent niet direct dat je een webshop moet laten maken. Maar een professionele website, waar mensen kunnen lezen over je aanbod en openingstijden, is desalniettemin noodzakelijk.

Online oriënteren is het begin van een echt bezoek

Bij Mixel maken we websites voor heel veel verschillende soorten ondernemingen. En als we iets weten van websites voor winkels: ze moeten de klant ondersteunen bij de oriëntatie voordat de winkel daadwerkelijke wordt bezocht.

Zorg dat je openingstijden up-to-date zijn, en makkelijk gevonden kunnen worden. Evenals een impressie van je assortiment en natuurlijk: de adresgegevens van je winkel. Daarnaast is je website een eerste contactmoment, dat tot meer kan leiden: klanten moeten dus makkelijk contact met je kunnen opnemen. Presentatie van je contactgegevens is dus ook belangrijk.

Bij Mixel zorgen we dat deze basis goed voor je wordt geregeld. Een makkelijk te gebruiken contactformulier. Heldere presentatie van je openingstijden. En natuurlijk een Google Maps-kaart zodat mensen makkelijk naar je winkel kunnen navigeren.

Klanten vinden je via Google

Misschien heb je wel eens van SEO gehoord: zoekmachine-optimalisatie. Want laten we eerlijk wezen: een Google-zoekopdracht is het startpunt van menig klant. Belangrijk dus dat je daar goed te vinden bent. Een website van Mixel is daar op ingericht: wij denken met je mee over de structuur en teksten, zodat je goed gaat scoren in Google. En als je goed scoort: dan weten je klanten je makkelijk te vinden. Want dat is uiteindelijk het doel van je nieuwe website.

Wij ontzorgen jou

Bij Mixel maken we websites vanuit één standaardpakket. Dat betekent dat we ook een standaard bieden voor onderhoud: je mag ons meerdere keren per maand vragen je website aan te passen, zonder dat je er extra voor betaalt. Heb je een actie die je wilt vermelden, een nieuwe folder of een aanpassing aan je openingstijden? Mail ons, en wij regelen het op je website. Daar heb jij geen omkijken naar. Duur? Nee: bij ons laat je een goede professionele website maken voor een lage prijs. En dat zelfde geldt voor je maandelijkse kosten.

Even samengevat

Wij maken goede websites voor de detailhandel. Heb je een meubelzaak, een drogisterij, een boekhandel of een bakkerij? Wij helpen je graag! Ook als je een winkel in een andere sector hebt natuurlijk :) Een professionele website, inclusief onderhoud, voor een lage prijs. Dat is wat Mixel levert. Met onze kennis van verschillende sectoren en jarenlange ervaring van website-ontwikkeling voor ondernemers voegen we jou graag toe aan onze lijst met tevreden klanten.