Een goede website maken voor de zakelijke dienstverlening

Een goede website vertelt het verhaal van je bedrijf. Het moet direct overbrengen waar jouw bedrijf voor staat. Bij Mixel maken we strakke websites voor bedrijven in diverse sectoren. De zakelijke dienstverlening is één van de sectoren waarin wij excelleren. In dit artikel geven we je een aantal aandachtspunten, en leggen waarom Mixel voor jou de ideale website maakt.

Jouw vakgebied

Voor wie maken we dan websites, bijvoorbeeld? Denk aan bedrijven die actief zijn in de consultancy, detachering en interim management. Ben je een ZZP’er, dan is een digitaal visitekaartje in de vorm van een website tegenwoordig een vereiste. Mixel kan een professionele, zakelijke, website voor je maken tegen lage kosten.

Dat geldt niet uitsluitend als je actief bent in de voornoemde sectoren: voor iedere ZZP’er zijn we in staat om snel een prachtige website op te leveren. Dus ben je fotograaf? Als ZZP’er actief in de schoonmaak? Mixel helpt je om je bedrijf op de best mogelijke manier online te presenteren.

Gevonden worden is belangrijk

We begrijpen als geen ander dat je voor jouw bedrijf geen ‘spannende’ website wilt. Je wilt snel aan je bezoekers uitleggen welke diensten jij biedt. Ben je fotograaf? Dan leggen we de focus op jouw foto’s. Werk je in de detachering, als consultant of als interim manager? Dan helpen we je autoriteit op jouw kennisgebied uit te stralen.

En ook heel belangrijk: goed gevonden worden in Google. Samen met jou maken we een sterke website, die dankzij zoekmachine-optimalisatie (SEO) goed scoort in de meeste zoekmachines. Bij het inrichten van de website verrijken we jouw teksten met links tussen de pagina’s van je website, zodat deze optimaal gaat scoren in Google. Ook geven we je adviezen hoe je de content van je website nog beter zou kunnen laten presteren. Uiteraard: inbegrepen bij ons standaard-pakket.

Onze aandachtspunten

Voor alle bedrijven die actief zijn in de zakelijke dienstverlening is het belangrijk dat je website vertelt waar je voor staat. En ben je ZZP’er? Dan is je website eigenlijk een kennismaking met jou, als persoon. Wij helpen je dat verhaal te vertellen.

Vertrouwen wek je door te laten zien welke diensten je levert, en door te vertellen over je successen. Strak uitgewerkte casussen, voorzien van mooie foto’s. Daarmee trek je klanten over de streep.

Daarnaast is het belangrijk dat er eenvoudig contact met je opgenomen kan worden. Een duidelijk contactformulier voor vragen is het minimale. Een Google Maps-kaart die laat zien waar je gevestigd bent, zodat klanten makkelijk een route kunnen plannen, zorgt voor gemak. En koppelingen met je sociale media: LinkedIn en Twitter, bijvoorbeeld, vergeten we niet: de connectie maken met je prospects kan een belangrijke call-to-action op je website zijn.

Kom in contact met je bezoekers

Klanten en potentiële klanten op je website laten komen is één. Ze vasthouden is een andere uitdaging. Standaard kunnen wij een integratie meeleveren met MailChimp: zo maak je eenvoudig een maillijst van geïnteresseerden, vanuit een aanmeldformulier op je site. Vervolgens kun je vanuit MailChimp eenvoudig een nieuwsbrief sturen met ontwikkelingen van je bedrijf. Door de makkelijke integratie in je website kun je mensen langer vasthouden, en is de kans op conversie van prospect naar klant een stuk groter.

Wij denken met je mee

Mixel biedt één pakket. Daarover lees je meer op de pagina ‘Website laten maken’. Onderdeel daarvan is dat wij met je meedenken en je adviseren over een optimale inrichting van je website. Voor bezoekers én voor Google. We zijn bekend met bedrijven in de zakelijke dienstverlening, en weten wat de best practices zijn als het gaat om website-ontwikkeling voor deze sector.