Foto bijwerken zodat die beter past op je site met de gratis tool Photopea

De bekendste software voor fotobewerking is Photoshop van Adobe. Het is echter geen gratis software, en als je heel af en toe bewerkingen aan een foto wilt doen, dan is het wellicht een wat prijzige optie. Er is tegenwoordig ook een gratis alternatief, die bijna alle mogelijkheden biedt die Photoshop ook biedt. Het mooie is, het werkt gewoon in je internetbrowser. De tool heet Photopea.

Gratis photoshop alternatief: Photopea

Foto's bewerken op hoog niveau vanuit je internetbrowser.

Gratis Photoshop-alternatief: Photopea

Photopea is een geheel gratis alternatief voor Adobe Photoshop. Het werkt in je internetbrowser, dus je hoeft er niets voor te installeren. Ideaal als je snel even aan de slag wilt met foto's of plaatjes voor je website.

Ga naar Photopea

Een foto aanpassen voor je website met Photopea

Photopea is een online foto-editor die ongeveer net zo compleet is Adobe Photoshop, en die er ook verrassend veel op lijkt. Het enige verschil is: Photopea is helemaal gratis te gebruiken. Je hoeft het niet eens te installeren, want het werkt gewoon in je browser. Supermakkelijk als je foto's wilt verkleinen, omzetten naar een ander formaat, of mooie plaatjes wilt vormgeven.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.