Een footer met specifieke informatie, zoals adressen en openingstijden, maken

De footer van je website is een element dat terugkeert aan de onderkant van iedere pagina. Vaak zie je dat bedrijven hier hun contactinformatie opnemen, hun openingstijden in benoemen en linkjes naar een aantal relevante pagina's op zetten. Zelf zo'n nette footer maken is helemaal niet moeilijk met Wordpress, al hangt het wel een beetje af van het thema dat je gebruikt.

Een nette footer met informatie maken

Een stukje algemene informatie aan de onderkant van elke webpagina

Zelf je footer aanpassen

De footer kun je vaak via eenvoudige tools van Wordpress aanpassen. WPBeginner heeft hier een heldere pagina met uitleg over geschreven, die stap voor stap uitlegt hoe je dit zelf kunt doen.

Lees hoe dit werkt bij WPBeginner

Een strakke footer met bruikbare informatie maken

De footer is het vaste onderdeel onderaan iedere pagina van je website, waar mensen uiteindelijk op terechtkomen als ze helemaal naar beneden scrollen. Het is de plek om algemene informatie neer te zetten, zoals je adres, telefoonnummer, openingstijden en eventueel logo's of certificaten voor de herkenbaarheid.

Volg de link hierboven om een uitgebreide uitleg te lezen hoe je zelf elementen in je footer kunt beheren.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.