Een PDF-bestand invoegen in een pagina op je Wordpress-website

Het is in Wordpress heel makkelijk om een PDF-bestand te uploaden, en een linkje naar dit bestand op te nemen. Je kunt je bezoekers meer gemak bieden, namelijk door het PDF-bestand ook echt zichtbaar te maken in een webpagina. Dat is ook heel eenvoudig, en kan zonder plugins. Hoe je dat doet, dat leggen we hieronder uit.

PDF-bestand tonen binnen een pagina

Integreer documenten binnen een pagina van je website.

Een PDF-viewer instellen in Wordpress

Als je een PDF-bestand wilt invoegen in je website, dan biedt Wordpress daar een standaard-oplossing voor. Je kunt namelijk, bij het bewerken van een pagina, op het plusje klikken om een nieuw blok toe te voegen. Kies hier voor een blok van het type 'Bestand'. Vervolgens kun je het bestand uploaden. Als je hierbij een PDF-bestand uploadt, dan zul je zien dat Wordpress automatisch een vak maakt waarin de PDF wordt getoond.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.