Een Google Forms formulier maken en opnemen in je site

Google Forms is een heel makkelijke manier om formulieren te maken, en de ingevulde resultaten in een spreadsheet te verzamelen. Je kunt een formulier maken voor ieder doeleinde, en het is zo makkelijk dat iedereen in het kan. Zo'n formulier kun je ook makkelijk insluiten op een pagina binnen je Wordpress-site, om zo informatie van je bezoekers te verzamelen.

Google Forms-formulier maken en opnemen op een pagina

Verzamel informatie met makkelijk te maken formulieren.

Makkelijk een formulier maken in Google Forms

Google Forms is de makkelijkste manier om zelf een online formulier te maken. Dit formulier kun je vervolgens insluiten op een pagina binnen je Wordpress-website.

Ga naar Google Forms

Google Forms invoegen in een pagina om informatie te verzamelen

Google Forms is een gratis tool waarmee je makkelijk een formulier maakt, die door je bezoekers kan worden ingevuld. De ingevulde antwoorden komen automatisch terecht in een Google Sheet, zodat je direct een spreadsheet hebt met alle ingevulde gegevens.

Volg de link in het rode kader hierboven om een formulier te maken. Als je na het maken klikt op 'Verzenden' en dan op het tabje met < > klikt, dan krijg je een insluitcode. Die code kun je kopiëren en als HTML-blok toevoegen in je Wordpress-pagina. Zo voeg je het formulier makkelijk in je website.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.