Caching instellen zodat je site sneller laadt (en beter scoort in zoekmachines)

Een snelle website is fijn voor je bezoekers. Want als het laden heel lang duurt, dan is de kans dat bezoekers afhaken groot. Ook zoekmachines tellen de laadtijd mee in het bepalen van hoe 'hoog je scoort'. Google staat daar het meest om bekend. Zij geven de voorkeur aan snelle websites.

Voor Wordpress kun je gebruik van maken van een 'caching' plugin, die zorgt dat de pagina's op je website veel sneller laden. Zo'n plugin hoef je maar één keer in te stellen, en je kunt meteen profiteren van een veel snellere site. Zonder technische kennis.

Caching voor een snellere site

Geef je bezoekers de snelste website-ervaring door caching in te schakelen.

De Cache Enabler Wordpress-plugin

De Cache Enabler plugin voor Wordpress maakt het makkelijk om caching in te schakelen op je website. Het enige dat je hoeft te doen is de plugin te installeren, en af en toe (nadat je pagina's hebt toegevoegd) de cache te leggen. De basis wordt voor de rest automatisch geregeld door de plugin! Je zult direct een snellere site kunnen ervaren.

Naar de Cache Enabler-plugin

Caching voor Wordpress met een gratis plugin

Een snellere website zorgt voor blijere gebruikers en zorgt er ook voor dat je kans maakt op een hogere positie in zoekmachines zoals Google. Door de cachingplugin Cache Enabler te installeren, die overigens geen geld kost, kun je eenvoudig een snellere website maken.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.