"Bel me terug" pagina maken om meer klantinteracties te krijgen op je website

Je website is het medium om het eerste contact te leggen met je bezoekers. Je kunt je telefoonnummer erop vermelden, zodat klanten jouw kunnen bellen. Maar je kunt het ook omdraaien: laat klanten hun telefoonnummer achterlaten, zodat jij hen kunt bellen. Maak een "Bel me terug"-pagina in Wordpress om dit mogelijk te maken. In de stappen hieronder leggen we uit hoe je dit kunt doen.

Bel-me-terug pagina maken in Wordpress

Laat bezoekers hun e-mailadres achterlaten, zodat jij hen kunt terugbellen.

Contact Form 7-plugin voor een 'bel me later'-functie

Je kunt de Contact Form 7 (een gratis plugin) zo inrichten dat mensen hun telefoonnummer invullen, en dat jij een e-mail ontvangt met het telefoonnummer dat je kunt terugbellen.

Meer over de Contact Form 7 plugin

Een mogelijkheid voor 'bel-me-terug' bieden

Je zou kunnen stellen dat een 'bel me later'-formulier eigenlijk niet heel veel anders is dan een contactformulier. Daarom zou je dit ook heel eenvoudig kunnen maken met een contactformulieren plugin. De plugin Contact Form 7 is een gratis Wordpress-plugin waarmee je dit heel makkelijk kunt doen.

Je kunt starten door de plugin te installeren. Vervolgens maak je een nieuw contactformulier. Hierin pas je de velden iets aan, zodat je alleen vraagt om een telefoonnummer en optioneel een vraag.

Je kunt de shortcode van het formulier vervolgens gebruiken om het formulier ergens op een pagina of in je thema te tonen.

Wanneer iemand nu het formulier invult, ontvang jij een e-mail met een telefoonnummer. Dat telefoonnummer kun je dan op een voor jou passend moment terugbellen om in contact te komen met de klant.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.