Een backup maken van je Wordpress-website

Als je veel tijd hebt gestopt in het maken van een goede website, dan wil je natuurlijk geen risico lopen dat het werk verloren gaat. Back-ups zijn daarom van groot belang, ook voor websites. Gelukkig kun je heel eenvoudig regelmatig een back-up maken van je Wordpress-website. Hoe je dat doet, dat leggen we je op deze pagina uit.

Backup maken van je Wordpress-site

Maak een kopie van de belangrijkste gegevens, zodat je website altijd kunt herstellen.

Vergeet niet om back-ups te maken

Een back-up is je redmiddel wanneer je website het niet meer doet, door een hack of storing bij je webhoster. Omdat het jouw website is, is het altijd aan te raden zelf back-ups te maken. Zo blijf jij in control van je website. De gratis Wordpress-plugin 'All-in-One WP Migration' biedt een eenvoudige back-upfunctionaliteit.

Lees meer over de All-in-one Migration plugin

Een back-up maken van je website

Het maken van een website kost behoorlijk wat tijd. Zonde als door een crash of hack gegevens van je website verloren gaan. Daarom is het aan te raden met enige regelmaat een back-up te maken. Dat kan met de gratis plugin 'All-in-One WP Migration'. Hiermee kun je eenvoudig een backup maken van je website. En moet je ooit je website herstellen, dan kun je zo'n backup heel eenovudig terugzetten met dezelfde plugin.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.