Automatische kalender op je site voor bijvoorbeeld evenementen

Een kalender op je website is handig als je een schema van activiteiten, of andere relevante data hebt, die je wilt tonen voor je bezoekers. En hoe fijn is het als die kalender zichzelf bijwerkt? Zodat alleen de activiteiten die in de toekomst gaan plaatsvinden worden getoond. Dat kan heel makkelijk, door de juiste Wordpress-plugin hiervoor te gebruiken. Hiermee geef je je website eenvoudig een actuele uitstraling. Hoe je dat doet, dat lees je op deze pagina.

Activiteiten tonen op een kalender

Laat je bezoekers de aankomende activiteiten zien op een automatisch bijwerkende kalender.

The Events Calendar voor Wordpress

The Events Calendar is een gratis Wordpress-plugin. Hiermee kun je eenvoudig een kalender aan je website toevoegen, om opkomende activiteiten te tonen.

Lees meer over de plugin

Een kalender met opkomende activiteiten laten zien

Een kalender kan voor veel websites een handige toevoeging zijn. Wellicht maak je een website voor een sportvereniging, en wil je een activiteitenkalender tonen. Of voor een kerk, waarbij je een rooster met aankomende kerkdiensten wilt publiceren. Wat je doel ook is, er zijn heel wat Wordpress-plugins die het makkelijk maken om een agenda te tonen. Zo hoef je niet na elke activiteit je website bij te werken: dat doet de agenda-plugin automatisch voor je.

De meest populaire plug-in voor het tonen van een kalender is The Events Calender. Dit is een gratis plugin, welke je kunt vinden door de link hierboven te volgen.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.