Laat bezoekers afspraken plannen in je agenda via Calendly op je website

Je kunt je klanten steeds meer gemak bieden via je website. Bijvoorbeeld door ze zelf een moment in je agenda te laten kiezen voor een afspraak. Om bijvoorbeeld een private shopping-moment te kiezen, een uur advies bij je in te winnen of om welke andere reden dan ook een afspraak te plannen. Met de dienst Calendly geef je eenvoudig aan op welke momenten je beschikbaar bent voor een afspraak. Eventueel koppel je het zelfs aan je Google-agenda zodat de momenten waarop je niet kunt automatisch worden geblokkeerd.

Met slechts een paar klikken kun je je Calendly-pagina toevoegen in je Wordpress-site. Zo maak je een link waar mensen op kunnen klikken, om zo makkelijk een afspraak bij je te plannen. En ze blijven tijdens het plannen binnen je website, want Calendly opent in een pop-up.

Klanten makkelijk afspraken laten plannen

Gebruik Calendly en integreer het met je website, zodat er makkelijk door je klanten afspraken gepland kunnen worden.

Afsprakenplanner Calendly

Met Calendly maak je het mogelijk voor je klanten om zelf een afspraak bij je te plannen. Het enige dat je hoef te doen is aan te geven op welke momenten dat kan.

Lees hoe je Calendly in Wordpress invoegt

Laat klanten zelf afspraken plannen met Calendly

Calendly maakt het makkelijk voor je klanten om een afspraak bij jou te plannen. Jij geeft de momenten aan waarop dat kan, en je klant kiest het best passende moment. Calendly biedt een makkelijke manier om een afspraak-plan-link in te bouwen in je website.

Door klanten zelf afspraken te laten plannen biedt je een grote mate van comform. En het scheelt je tijd, want jij hoeft niet meer via de telefoon of e-mail allemaal afspraak-verzoekjes te behandelen.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.