Een aanmeldformulier maken voor bijvoorbeeld een activiteit of webinar

Standaard biedt Wordpress geen mogelijkheid om formulieren te maken. Dat terwijl veel websites toch wel beschikken over één of meerdere formulieren. Gelukkig kun je met de Contact Form plugin heel makkelijk formulieren maken. Het mooie van deze plugin is dat het niet alleen geschikt is voor contactformulieren: je kunt er elk formulier dat je maar wilt mee maken. Daarom is het de ideale plugin om ook te gebruiken voor bijvoorbeeld een aanmeldfomrulier, voor bijvoorbeeld een activiteit of webinar.

Aanmeldformulier maken voor een webinar

Laat mensen zich aanmelden voor een webinar of een activiteit met een makkelijk aanmeldformulier.

Contact Form 7-plugin voor een aanmeldformulier

Met de Contact Form 7 plugin kun je eenvoudig zelf een formulier vormgeven. Zo maak je er ook eenvoudig een aanmeldformulier mee.

Meer over de Contact Form 7 plugin

Een aanmeldformulier maken voor een activiteit of webinar

Met de Contact Form 7 plugin maak je heel eenvoudig formulieren. Omdat je zelf kunt bepalen hoeveel, en welke invoervelden, er op het contactformulier komen te staan, kun je hier ook eenvoudig aanmeldformulieren mee maken. Die formulieren kun je dan op een pagina in je site invoegen. En vult iemand het formulier in, dan ontvang je meteen een e-mail met alle ingevulde informatie. Hartstikke handig.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.