Een bericht op een bepaalde datum in de toekomst publiceren vanuit Wordpress

Je website bijwerken is vaak niet de leukste taak. Daarom helpt het om er soms even tijd voor te reserveren, en dan het een en ander voor te bereiden. Met Wordpress kun je ook heel eenvoudig berichten in de toekomst plaatsen. Op die manier kun je alvast een paar berichten klaarzetten, die dan bijvoorbeeld steeds een paar dagen na elkaar gepubliceerd worden.

Een bericht in de toekomst publiceren

Bereid publicaties voor, en maak berichten automatisch op de gewenste datum zichtbaar.

Berichten schrijven voor publicatie in de toekomst

Als je een bericht schrijft in Wordpress, dan is er aan de rechterkant van de pagina een balk met allemaal instellingen. Eën van de opties daarbij is 'Zichtbaarheid', welke standaard op 'Onmiddelijk' staat. Je kunt echter op het woordje onmiddelijk klikken, en dan komt er een kalender tevoorschijn. Met die kalender kun je ervoor zorgen dat een bericht pas in de toekomst wordt gepubliceerd.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.