Een aanvraagformulier voor offertes maken en invoegen op een pagina in je Wordpress-website

Als jij werkt met offertes, dan is het aan te raden om het heel makkelijk te maken voor klanten om een offerte via je website aan te vragen. Een speciaal offerteformulier kan daarbij helpen. Dat kun je heel makkelijk doen met de Contact Form-plugin. Hiermee maak je een formulier, waarbij je de voor jouw offerte relevante dingen uitvraagt. Vult een potentiële klant het formulier in, dan ontvang je een e-mail waar alle antwoorden gestructureerd in staan. Zo kun je vervolgens makkelijk een offerte opstellen en je klant snel van terugkoppeling voorzien.

Aanvraagformulier voor offertes aan je site toevoegen

Laat bezoekers gericht een offerte aanvragen via een duidelijk formulier.

Contact Form 7-plugin voor een offerte-formulier

Met de Contact Form 7 plugin kun je eenvoudig zelf een formulier vormgeven. Zo maak je er ook eenvoudig een formulier mee waarmee je klanten een offerte bij je kunnen opvragen

Meer over de Contact Form 7 plugin

Een aanvraagformulier voor offertes maken

Met de Contact Form 7 plugin kun je meerdere formulieren maken. Zo kun je naast een contactformulier ook een speciaal formulier maken waarmee klanten een offerte bij je kunnen opvragen. Doordat jij gerichte vragen in het formulier kunt invoegen, kun je de klant in één keer helpen met een goede offerte. Volg de link hierboven om meer te lezen over de plugin. Het instellen is heel makkelijk, en wijst zich vanzelf!

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.