2-Factorauthenticatie in je Wordpress-beheerscherm instellen voor betere beveiliging

Wordpress is één van de populairste systemen om websites mee te maken. Dat betekent ook dat het een systeem is dat veel aandacht krijgt van mensen die er kwaad mee willen. Om te zorgen dat onbevoegden zeker geen toegang krijgen tot het beheerscherm van jouw Wordpress-site, kun je ervoor kiezen om 2-factorauthenticatie in te schakelen. Dat betekent dat je niet alleen moet inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord, maar dat je ook een code vanaf je telefoon moet overtypen. Met een plugin schakel je dat heel eenvoudig in bij Wordpress, en daarmee maak je de beheer-omgeving een stukje veiliger.

Betere beveiliging met 2FA

Maak je Wordpress-beheerscherm veiliger met tweefactorauthenticatie.

Stel het makkelijk in met WP 2FA

Met de gratis WP 2FA plugin kun je eenvoudig een extra beveiligingslaag toevoegen aan het beheergedeelte van jouw Wordpress-website.

Lees meer op de Wordpress-site over WP 2FA

2-Factorauthenticatie instellen voor je Wordpress-beheerscherm

Het is goed om aandacht te schenken aan beveiliging van je website. Daarbij moet je het beheer-gedeelte niet vergeten, omdat dat de toegangspoort tot je volledige website is. Met de plugin WP 2FA stel je eenvoudig 2FA in. Dat kan door een Authenticator-app (zoals Google Authenticator) te gebruiken, of je krijgt elke keer als je inlogt een e-mail met een code. Die code moet je dan eerst intypen voordat je kunt doorgaan.

Huh? Gratis uitleg? Een goede site maken is vandaag de dag niet zo moeilijk. Daarom leggen we je graag precies uit hoe je dat doet. Maar misschien wil je het helemaal niet zelf doen. Dan helpen we je graag. Je kunt bij Mixel je website laten maken. Voor een vaste prijs.
Lees er alles over.