Mixel AI: kunstmatige intelligentie makkelijk toegankelijk

Donderdag 30 maart

Er zijn veel ontwikkelingen op het gebied van generative AI. Ofwel, kunstmatige intelligentie die zelf dingen kan maken. Dat kunnen plaatjes zijn, maar ook teksten. Je hebt waarschijnlijk wel gehoord van ChatGPT of Google Bard. Dat zijn manieren om te chatten met een AI, en die AI is tot verrassend veel in staat.

Om zo’n AI goed resultaat te laten leveren moet je een goede prompt schrijven. Wil je de AI veel taken laten uitvoeren, moet je dus de structuur van veel van die prompts kennen.

Om dat makkelijker te maken heb ik Mixel AI gemaakt. Je hoeft dan geen commando’s te typen. Je geeft wat steekwoorden in, en klikt op de knop om er een nieuwsbericht van te laten schrijven. Of je plakt er een tekst in, en laat deze met één klik op A2-taalniveau herschrijven.

Kortom: een makkelijke manier om veel taken door een AI te laten uitvoeren. AI kan namelijk op zoveel gebieden het werk makkelijker maken, maar dan moet het wel toegankelijk zijn.

Een showcase van wat je met AI kan

Ik ben ervan overtuigd dat AI enorm veel invloed gaat hebben op de manier hoe veel mensen hun werk doen. Ik maak Mixel AI om zelf te verkennen wat je er allemaal mee kan. En waarom die kennis en toepassing niet delen met anderen?

Naast dat je de software kunt gebruiken, denk ik graag met je mee in welke vorm AI een kans (of bedreiging) kan zijn voor de manier hoe jouw onderneming werkt. Lees meer over deze consultancy-dienst via deze link.

Probeer het gratis

Je kunt gratis 10 acties laten uitvoeren. Bevalt het je, en wil je het meer gebruiken? Dan kun je voor 9,99 euro een maand lang van de dienst gebruikmaken. Het is geen abonnement: wil je na een maand doorgaan, dan betaal je gewoon nog een keer via iDeal. Zo kun je het heel vrijblijvend proberen. Klik hier om je aan te melden.

Ontdek de mogelijkheden van AI

Probeer Mixel AI gratis en ontdek zelf de mogelijkheden.

Of plan een afspraak om kennis te maken, en ontdek samen met mij wat AI voor jouw organisatie kan betekenen.