Skip links

Zorg dat je bedrijf écht iets kan met AI

Een tool is mooi, maar je wilt de waarde van AI ervaren. Daarom helpt Mixel AI je ook met de implementatie.

Ruime ervaring

Mixel AI is een product van Michel Brinkhuis. Ik geef bijna wekelijks bij bedrijven presentaties over AI en ChatGPT.

Er is een steeds grotere behoefte om navolging te geven aan één sessie. Want hoe ervaar je structureel de kracht van AI?

Een echte oplossing

Ik merk dat veel ondernemers wel inzien dat AI mogelijkheden biedt, maar ze zoeken hoe je dit echt structureel inzet in je bedrijfsprocessen.

Mixel AI kun je daarom samen met een consultancytraject afnemen. Dan krijg je niet alleen het product en kun je er zelf mee aan de slag. Maar ontdekken we samen tijdens een workshop ook welke AI-assistenten voor jou aan de slag kunnen. En ze worden daarna voor je ingericht, zodat jij helemaal ontzorgd wordt!

01

Workshop

Tijdens een workshop maakt jouw bedrijf kennis met de kracht van AI. De inhoud stemmen we samen af. Het kan een introductie tot ChatGPT en Midjourney zijn, maar we kunnen ook al meteen “in het diepe springen”.

In alle gevallen helpt de workshop mij een gevoel te krijgen bij jouw organisatie. En we sluiten af met een gezamenlijke brainstorm over hoe je echt kunt automatiseren met AI.

02

Implementatie

Na de workshop zijn er volop ideeën voor taken die een AI-assistent kan uitvoeren. Met die ideeën richten we Mixel AI in, zodat jouw organisatie direct de kracht ervan kan ervaren.

03

Follow-up

We monitoren de waarde die Mixel AI voor jouw organisatie toevoegt, en hoe jij en jouw collega’s AI-tools inzetten. Via een coaching-sessie wordt je pro-actief geholpen om jouw organisatie het maximale uit AI te laten halen. Zo wordt AI geen one-time-gimmick, maar echt een waardevolle toevoeging.

Ontdek de kansen voor jouw bedrijf

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Mixel AI voor jouw bedrijf? Neem dan snel contact op!

Neem contact op